aselmiran68 gamzeuysal oğlumda 79 kılo ıle hamıle kaldık 113 le doğum yaptım kızımda 97 ıle kaldım 120 ıle doğum yaptım sımsıkı gebelıgımde 102 kılo ıle kaldım bakalım kaçta son vericez 🙈🙈
zuloss gamzeuysal 85 kiloyla hamile kaldım 7 aylık gebeyim 88-87 arası gidip geliyor korkmanıza gerek yok
tugce4545 gamzeuysal hiç korkma ilk oğlumda 82 yle hamile kalıp 95 le girdim doğuma Şimdi 32 haftalık hamileyim 93 kiloyum yine daha da alırım diye tahmin ediyorum
rege0119 gamzeuysal 99 ile hamile kaldım . 28. Haftaya kadar sadece 4 kilo almıştım . Ama şu an 40. Haftadayım toplam 17 kilo almışım . Yani şöyle söyleyeyim son 3 ayda 13 kilo birden almışım . Bende şaşırdım ama aşırı ödemim var . Normal doğum düşünüyoruz bakalım . Doktor doğum için bir engel olacak demedi kilom için hiçbir zaman. Şeker tansiyon sorunumda olmadı hiç
duygunisa 80 kilo ile hamile kaldım 3 aylık olduk hala aynı kiloda devam ediyoruz bence hiç korkma daha kilolu insanlar tanıyorum çevremde çok şükür bir sıkıntı yaşamadılar
fatgume Aşırı fazla kilo ile hamile kalıp doğurdum oğlum 4 yaşında şimdi kızıma hamileyim 30.haftadayız 🥰
duygunisa gamzeuysal Rica ederim canım bebek ve sen sağlıklı olun kilo önemli değil doğumdan sonra verirsin hiç dert etme hamileliğin keyfini çıkar ☺️
fatgume gamzeuysal ben tiroit hastasıyım normalde gebelikte yükseldi değerim ilaçla kontrol altına alındı
pengumommy gamzeuysal tiroid için mutlaka bir doktorla görüşün benim öncesinde ilaç kullanıyordum en son kanda 2.8 gibi birşey çıktı ilaç dozunu yukseltti doktor ilk üç ay 2.5 altında olması gerekiyor dedi beyin gelisimi için çok onemliymis
melifkndmr Dsa gamzeuysal 33+5 deyim. Gebeliğimin başından beri her ay düzenli kan verdim tiroit ilacı kullandım hâlâ da devam ediyorum. Hiç endişelenme korkma ilaçla kontrol altına alıyorlar doğuma kadar devam edeceğim.
gamzeuysal zuloss ben daha 6. Haftamdayım ve 98 kilo olduğum için korktum kaç kilo alcamı bilmiyorum bide ondan😇
pengumommy Bende 120 ile hamile kaldım şuan 16 haftalik fıtık probleminde vardı yaklaşık iki aydır bacağım ağrısından kendi ihtiyaclarimi zor görüyorum iyi değil ama herkesin hamilelik aynı gevmiyor 140 kar ile hamile kalıp gayet güzel geçirenler de gordum