fatmabaki Sat a göre 9+3 ultrason görüntüsüne göre 8 haftalığım büyük mood olarak iyiydim biraz mutfakta yemekle falan uğraştım çamaşır yıkadım ama ağır birşey kaldırmadım yaklaşık 1 1.30 saattir hafif bel sancısı çekiyorum normal mi acaba ya
kissbu fatmabaki bugün doktora sormuştum ben canım ağrın geldiği zaman bel ya da kasık hemen uzan dinlen dedi bu vücudun dur demesiymiş ayrıca kanama ve saatlerce geçmeyen kasık ağrısı olmazsa diğer ağrılar korkulacak bir şey değil dedi 💖
Limonlusodasever fatmabaki canım daha başlarındasın çok yorulmamaya çalış bir iş yaptın mı dur uzan dinlen sonra başka iş yap. Dikkat et aman yoksa kanaman olur Allah korusun
fatmabaki kissbu ohh teşekkürler canım kasık ağrım yok bel ağrım vardı dinlenince hafifledi biraz birde özür dileyerek soruyorum ama akıntı falan var mı sende kimi zaman yoğun bir yapıda kimi zaman şeffaf yumurtlama akıntısı gibi
kissbu fatmabaki ayyy olmaz mı benim ilk gebeliğim de 9 ay boyunca oldu doğuma giderken bi akıntım vardı yani şimdi de 4 haftalıktan beri var şeffaf/beyaz değişiyor büyük ihtimalle bu da doğuma kadar sürer vücut yapısı ile alakalıymış doktorum sarı yeşil kırmızı kokulu yanmalı olmadığı sürece sorun yok dedi 🫠🤲🏻
fatmabaki kissbu sarımsı da oluyor ama yanma koku kaşıntı falan yok özellikle su tüketimi az olunca daha sarımsı oluyor gibi ne kadar alakası var bilmiyorum ama
kissbu fatmabaki koku yanma kaşıntı olmadığı sürece sorun yok canım sarı da çok koyu sarı olmadığı sürece enfeksiyon demek değilmiş. İçini ferah tut 🤲🏻🤲🏻💖💖💖
fatmabaki Limonlusodasever ay Allah korusun canım enerjim yerindeydi diye demek ki zorladım farketmeden bundan sonra daha dikkatli davranırım
Limonlusodasever fatmabaki evet canım dikkat et zorlama. Ben önceki gebeliğimde çok zorladım aman ne olacak ki dedim ama maalesef kaybettim. Daha bebek küçük tutunmaya çakışıyor çünkü. Boşver işi gücü sen yat dinlen bu aralar biraz büyüsün Bebiş. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah
fatmabaki Limonlusodasever ya zaten öğrendiğim günden beri evi süpürmedim bir kere bile sürekli eşim süpürüyor siliyor bir tek yemek yapıyorum bende bunca zamandır makarna kızartma gibi hafif yemekler yapabildim hadi iyiyim dedim bir güzel yemek yapayım dedim demek ki onda da çok ayakta kaldım galiba