Csctr İlk sezeryanımın üstünden 8 ay geçti doktor 2 sene bekle dedi siz kaç ay sonra hamile kaldınız anneler
___gamze Oğlum 9 aylık ve 1 aylık hamileyim doktorlar riski ama korkulacak bişey olmadığını söylediler zamanla göreceğiz
Kubramurat-35 ___gamze hamilelik belirtileriniz nelerdi reglim 4 gün geçti benim de iki gün önce test negatifti korkuyorum bende dikiş yerlerim iyileşmemiş gibi hissediyorum
Csctr ___gamze yaaa allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin kendi doktorum vardı özelde 3 ay dedi beni doğurtan doktor 2 sene dedi kafam allah bullak
Csctr Kubramurat-35 2 gün sonra tekrarla canım testini bu ay herkes gecikti benim gecikmemin 13.günü maalesef
___gamze Ben belirti yaşamadım gecikince test yaptım silik çizgiyi gördüm kan verdikten emin olduktan sonra o hevesle bir daha test yaptım negatif çıktı o yüzden o testlere güvenmenizi önermem
___gamze @alynaca genellikle araya 1 yıl girmesini istiyorlar zaten dikişlerin toparlanması için benim iç karın kapasitem yok 1 yıl olmadan karnım şişecek gibi gözüküyor bu problem oluyor zaten bu arada dışarıdaki dikişlerden değil içerideki dikişlerden tedirgin oluyoruz