hdyeycll_ Dün oğlumuz olacağını öğrendik biz hep kız gibi hissettik o yüzden hiç erkek ismi düşünmemiştim önerilerinize açığım hiçbir fikrim yok 😂❤️
sukriyeCengel hdyeycll_ İlk oğlumun adını babası önerdi beraber karar verdik. İkinci gebeliğim yine oğlum olacak bu defa benim kararım biraz daha baskın gibi 😃 Tuna Alp, Koray güzel ama bu aralar Çağ Berk ismi üzerine çok okeyim tabi daha 4 ayımız var.
_ebruliii hdyeycll_ oğlum olacak inşallah bende Aslan koyacağım inşallah güçlü kuvvetli olur ismi gibi inşallah 🥰☺️
Dlara0 hdyeycll_ rica ederim 🫶🏼 bizde kız ismi seçmeye çalışıyoruz güzel heyecanlar yaşıyoruz sağlıkla gelsin miniklerimiz🥰
hdyeycll_ Dlara0 Amin canım herkes sağ dağlim alsın kucağına ❤️ Kız olursa hep Mihrimah geçmişti içimden ama oğlumuz bizi şaşırttı 🥹🥹
hdyeycll_ sukriyeCengel Maşallah sizede güzel ismleri var hayırlı ömürleri olsun ❤️ ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum 😂
Smyye1B hdyeycll_ İki oğlum var isimleri Ömer Berâ ve Ekin Küçüğü için Tuna ve Özgür isimlerinide düşünmüştük,sizede fikir olur belki.🌸
m_e_e hdyeycll_ daha hamile kalmadan kız ya da erkek fark etmez ikinci çocuğumuzun adını Ömür koyacaz demiştik,ikinci oğlum olacak hayırlısıyla