Eboz bebegimibekliyorum__ bende ustteki gibi regl geçilmişti bebek.var denildi ama 80 di betahcg kucukdu daha kan var en iyisi
Mrvll bebegimibekliyorum__ benımkı usttekı gıbıydı, aynı marka, 1 saat sonra kan testi verdıgımde 78 ıle ogrendım
btun bebegimibekliyorum__ hayırlı olsun canım var duruyor kan ver sabah ver sonucu bildirirsen sevinirim merak ediyorum heyecanlı oluyor 🤩
bebegimibekliyorum__ btun @btun @Goldgirl @Mrvll @Eboz @3boysmom @tatlibiri Kızlar işin garibi adet olmadım 8 aydır 11 aylık bebeğim var gecikip gecikmediğimi bilmiyorum 😂🥹
Goldgirl bebegimibekliyorum__ ama 8 ay olmuş yani beta çoktam sıfırlanmıştır doğumdan 1 1.5 ay sonra sıfırlanıyo şuanki testin o yüzden bana pozitif gibi geldi canım ya sen bence sabah bi kan ver
elifgck bebegimibekliyorum__ ay benimde 11 aylık kızım var düzenli regl oluyorum ama bugün 3. Gün fecikmede testlerim varla yok arası silik çıkıyor birazdan tekrar bi test yapcam bakalım var mı yok mu senin çizgin daha belirgin gibi bence kan ver netleştir
btutuk bence var ama daha yeni diye silik cıkmış bende gecen böyle oldu aksam yapmıştım testi sonra sabah ilk idrarla tekrar test yaptm daha net cıktı
tatlibiri bebegimibekliyorum__ hormonlar değişiyor ya ondan tabi böyle çıkıyo silik tam bir kırmızı çıkmıyo
bebegimibekliyorum__ Goldgirl bende sanmıyorum sonuçta hcg hormonunu hamilelik dışında bi şeyim yükselteceğimi düşünmüyorum @tatlibiri