cananboynukisa967gmailco 38 haftalık hamileyim az önce lavaboya girdiğimde yeşil çok yoğun birşey aktı ama kaşıntı veya yanma fln yok acaba ne olabilir başına böyle birşey gelen varmı ?
cananboynukisa967gmailco cylnboran04 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin açılma fln varmı peki bnde ne sancı ne açılma var doğurmak istiyorum artık 😊
cylnboran04 cananboynukisa967gmailco sancı sıfır açıklık Hıc bakılmadı bu zamana kadar beklemedeyım kacıncı gebelık
cananboynukisa967gmailco cylnboran04 benimde yalancı sancılar oluyo ama açılmam yoktu hiç yarın suni sancıyla doğum olucak Allah’ın izniyle 🤲
ezgi234 Sizi korkutmak istemem ama son ayında bir arkadaşımdan yeşil su geldiğinde onu acil sezeryana aldılar. Çünkü bebek kakasını yemiş. Bence en sağlıklısı bir doktora gözükün.
ezgi234 Ayrıca yeşil akıntı nişan da olabilir. Bende kanlı yoğun bir sıvıydı ama herkeste aynı olmuyor.
cylnboran04 cananboynukisa967gmailco saglıcakla kavuşalım inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın benim nişanım geldı
ozguler Ben 6 haftalık hamileyim yeşil akıntı sadece dışkımı yaptıktan sonra silerken geliyor. Tahlillerde bir şey çıkmadı doktorda bir şey olmaz dedi korktum açıkcası