3oglanannnesi BKZ 32 yaşındayım 3. Gebeliğim 4. Bebeğim süpriz oldu bana büyüklerim ikiz 10 yaşında küçüğüm 4 yaşında
zeyno38552_ birserazad 29 haftaligiz evet gerçekten çok zor bide hamileliğimde zor geçiyor bulantı mide yanması beni çok zorluyor artık hemen günlerin geçip bitmesini istiyorum
zeyno38552_ birserazad 32 haftalık olduk artık son günler geri sayım başladı aynen çok zor ama annelik herşeyin üstesinden geliyor 🥰🤗
esraecem123 _Umayinannesi diğer gebeliklerine göre daha zor mu canım ben de nasipse o yaşlarda bir çocuk daha istiyorum ama zorlanırım diye bir korkuyorum
_Umayinannesi esraecem123 herşey delilikte oluyor gerçekten. Bu yaşlarda gebelik daha bilinçli oluyorsun her gebeliğin ayrı zorluğu var tabi. 35 yaş sonrası her açıdan rıskli gebelik grubunda oluyor. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
bia777 30 yaş ilk gebeliğim bugün 12 hafta oldu 🥹 5 yıldır evliyim uzun süre çocuk düşünmedik, düşündükten sonra Allah aratmadı çok şükür 🌸💛
Fat_maa aybarssmomm bende 27 yasindayim 2.ye hamileyim ilkindede 23 yasinda hamile kalmistim 24 yasina girdikten 1 ay sonra dogurmustm