miniginannesi__ _Umayinannesi evet ya basit bir acı geçer senin de aşı zamanın gelmiş nerdeyse şifa olsun , şeker çıkmıştı sende nasıl diyetine uyabiliyor musun
_Umayinannesi miniginannesi__ şekerle uğraşıyordum. sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm sonuçları getir bizde bakalım dedi. hamile birisi için çok ağır diyet sana insülün yapılacak kadar yüksek degıl şekerin. artık 100 normal kabul ediyoruz doktorun boşuna endokrine yönlendirmiş dedi. sadece pilav kızartma şerbetli tatlı yeme bol yürüyüş yap dedi.normal yemene dikkat et sütünü falan iç dedi. canın çok isterse tadımlık ye dedi. yine evde ölçmeye devam et doktoruna göster dedi. o gündem beri değerlerim normal çıkıyor kendımı çok kasıyordum sadece yemek degıl streste yükseltiyor şekeri.
_Umayinannesi miniginannesi__ bişey sormak istiyorum şeker yüklemesinde 3 kez kan verdik ya tahlil sonuçlarınızda 3 sonuç mu çıktı yoksa 1 sonuç mu. ben enabızdan baktım bir sonuç görünüyor diğer iki yok
annebebeka melda1507 hahahha genç yaşta anne olmak bence çok güzel bebeğinle beraber buyuyorsun sonuçta, Rabbim oğlunu ve diğer bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alirsin inşallah 🥹🤲
yarenguzel BKZ 30 yaşındayım ilk gebeliğim benim de canım , 10 haftalık hamileyim. 3 senedir evliyim. Hiç öyle düşünme herkesin hayatı , şartları , yaşadıkları , hayattaki hedefleri farklı. Ve günümüzde ebeveynlik yaşı yükseldi , yalnız değilsin 🧡
pims BKZ hiç öyle düşünmeyin lütfen dış ülkede özellikle 40 ın da doğuruyorlar gençliklerini yaşayabilmek için. Bende ilk kızım 23 te 2. kızım 27 de 3. de oğlan oldu 10 sene sonra 37de doğurdum 🥰
sedanisa41 BKZ 34 yaşındayım Kasım 2021 doğumlu kızım var bu ikincisi Eylül 2026 doğumlu olacak nasipse cinsiyetini bilmiyorum 💐❤️ geç değil üzülmeyin hayırlıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏽❤️