rabiaerdemm Tolga çeviğin taktiğini deneyeyim dedim oturup ayak ayak üstüne atmayı denedim iki tarafıda atamadım 😂 henüz 33+4 üm karnımda sertleşme fln var 3-4 gündür bacak arası ağrımda var sjsjsj
3boysmom rabiaerdemm yok ya ben 36.haftamda atabiliyodum 2 gün sonra doğurdum benden geçmedi bu testtt😂😂😂
annebebeka rabiaerdemm ayyy benide bı heyecan bastı henüz erken inşallah sağlıklı bir şekilde vaktinde gelir🥹🤲
rabiayldrm rabiaerdemm Ben 32. haftamda denemiştim atamamıştım korkmuştum hatta erken gelecek diye 🤪 37 ye gireceğim hala doğurmadım 😅
Ballkusum_33 rabiaerdemm ben yapmaya cesaret edemiyorum şu an 35 hafta 3 günlük 😁😁 yapamazsam stres yüklenir 😁
rabiaerdemm 3boysmom ayy ben atamadım ama bebek doğum kanalında zaten kasık ağrılarımda çok belkide bu etki ediyodur 😂
annebebeka rabiaerdemm inşallah istediğin vakitte gelir ya 🫣ayyy doğunca o ekşi kokusunu benim yerime de çek lütfen, çok ozlemişim bebiş kokusunu
rabiaerdemm 3boysmom ahahahaha öyle bi imkanım olsa keşke oğlumda 37 de geldi bakalım bu ne kadar bekler 😂😂
rabiaerdemm annebebeka bebiş sevmek kokalamak güzelde hamilelik doğum kısmı sıkıntı 😂😂😂 inşallah zamanında gelir canım
annebebeka rabiaerdemm hamilelik her türlü güzelde doğumun iki yönteminden de deli gibi korkuyorum Allah dogum sırasındaki bütün kadınların yardımcısı olsun 🥹🤲
rabiaerdemm annebebeka amin canım amin benim 3. Gebelik ama inan bende iki çeşidinden korkuyorum ne yalan söylim hep gözümde büyüyo
annebebeka rabiaerdemm 🫢 ayyy anlatıldığı kadar zor oluyormu ya, kesi olayı falan tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe
rabiaerdemm annebebeka yok o kısımlar çok kolay bende ilk doğumda yapıldı normalde hissetmiyorsun bile uyuşturuyorlar be dikiş acıs flnda çekmedim benim canım tatlı sancı kısmı korkutuyor yoksa doğum olduğu an hayat mükemmel oluyo
annebebeka rabiaerdemm nasıl yaaa bende en çok ondan korkuyordum, ee peki uyuşturucu etkisi geçince acımıyor mu, kimisi ayaklanip yürümeye bile başlıyor hayır o dikişlerle nasıl yuruyorlar🫢
rabiaerdemm annebebeka kesiyi atmadan uyuşturucu iğne vuruyorlar etkisi geçtikten sonrada ağrısı olmuyo bende doğumdan hemen sonra ayaklandım işimi yaptım hastane odasında oturdum dolaştım sanki doğum yapmamış gibiydim
rabiaerdemm annebebeka hissetmiyorsun ki dikişleri ben alt kısmımı sık sık açık bırakıp havalandırıyordum temiz bırakıyordum ki dikişler kurusun enfeksiyon olmasın diye hep rahat geçti şükür
annebebeka rabiaerdemm ayy iyi ki anlattın, aklımda kalsın bende sizin gibi yaparım sancidan çok dikişten korkan biriyim çünkü 🥹