masalvepoyrazinnesi Oğlumun ön kısmı flan hep mosmor ve kabarık olmuş götürdüm dermatit falan dendi pişik falan değilmis şimdide baktım yukarıya yayılıyor ve ateşi var oğlumun napmaliyim
1cey masalvepoyrazinnesi ateşini düşürmeye çalışın öncelikle de doktor ne yapacağınızı nasıl yol izleyeceğinizi söylemedi mi? Krem şurup vesaire?
zfrnemos masalvepoyrazinnesi normal bı enfeksıyon olabılır atestende cıkabılır yada alerjı olabılır bence beklemeyın acıle gıdın
irmb masalvepoyrazinnesi Öncelikle acile gitseniz çok iyi olur yüksek ateş ve alerjide tetikliyor olabilir
miracsevim masalvepoyrazinnesi mantara benzemiyor böyle dağınık olmaz ve ateş yapmaz genelde. belki alerjisi vardır bir şeye yani egzema da ateş yapmaz. ateşten dolayı döküntü olmuş olabilir
1cey masalvepoyrazinnesi ılık duş iyi gelir mi bilemedim hem yaraya hem ateşi için, umarım bilgili biri görür
sifadrmaz Crp yüksekse ciltte kızarıklık ve ateş yapıyor kizimdada olmustu acile götür kan tahlili yaparlar bekletme canımsın
masalvepoyrazinnesi sifadrmaz cinsel organinda o bölgede çok var mosmor ve döküntü oluyor dediğin gibi goturucem ateşi çok yok ama vücudu sıcak sürekli
irmb masalvepoyrazinnesi bilemedim ki şimdi mantar ateş yapar mı duymadım hiç ama alerji yapar imkanınız varsa başka bir doktora daha gösterin bence aynı gün içinde mi yayılmaya başladı vücuduna yoksa bir kaç gündür mü böyle
miracsevim masalvepoyrazinnesi ben asla mantar olduğunu düşünmüyorum aylardır mantar ile savaşıyorum oğlumun kafasında var saçları bile döküldü şimdi de benim elime bulaştı asla böyle değil mantarda keskin çizgiler oluyor içi boş renksiz dışı yuvarlak kırmızı pluyor kabarık oluyor
sifadrmaz masalvepoyrazinnesi mantar kabarcık ve sulu olur gördüğüm kadarıyla öyle bişey yok yanlışta bilgilendirmek istemem ama genetil bölgede de var diyorsunuz acaba alerjik kurdeşen mi.oldu yediği biseyden
masalvepoyrazinnesi sifadrmaz hiç bilmiyorum anlamadım da niye böyle olduğunu ilkte azdı sonradan sonradan çoğalmaya başladı zaten alerjik değildir sanırım
masalvepoyrazinnesi irmb normalde azdı sonradan artmaya başladı özellikle özel bölgesinde çok fazla mosmor gibi duruyor ve kabarık ateşi de 37 buçuk flan oluyor çok yok belki ateş distendir bilmiyorum ama vücudu sıcak bariz belli