Gulsahhatuun Kızlarrrr benim 12+2 siz ne kadar oldunuz ? Öğrendiniz mi cinsiyetleriiii 🌸 Benim doktor haftaya gel söyleyeyim dedi 💃🏻💃🏻
Sulee123 Gulsahhatuun mrb aynıyız bana bugün söyledi pat diye bi anda şaşırdım ama kimseye söylemedim ben çok etken diye değişebilir düşüncesiyle bakarken dedi ki cinsiyet erkek büyük ihtimal görebiliyorum ama net değil %100 gibi
Hcrshra Gulsahhatuun Selam canım bende 12+2 yım 11+6 da ikili taramaya gittiğimizde doktorumuz erkeğe benzetti ama kesin diyemem kaptırma kendini dedi, kaptırdık böyleside zormuş😂 15. Haftada kesin bakarız dedi beklicez mecbur
[silindi] Gulsahhatuun Hayır 😊haftaya ikili test için gidicem bi fikrim olursa söylerim demişti ama 😊
Sulee123 Melek09 Benimde aynı 28 Eylül 3 Ekim arası Doğum şeklinde söylüyorlar o yüDen bayan böyle açmış olabilir
Gulsahhatuun Melek09 Uygulamada normal Doğum olursa 2 Ekim çıktı canım o yüzden . Aslında evet Eylül sonu Ekim başı
Sulee123 Masalfatma anladım benmde eşim Eylül 28 askerden gelecek 10 hafta deyince bi korktum 😀hep o korku var içimde o yanımda değilken Doğum 😏