sumeyye6506 Selam kızlar grip nezle eklem ağrıları ne ararsanız var ve ilaç kullanamıyorum 8 haftalık hamileyim ağlıyorum ağrıdan Allah aşkına ne yapsam de geçer hastaneye gittim bi ağrı kesici serum verdiler ama etkisi yok tırnaklarım bile ağrıyo
Eboz sumeyye6506 bana antibiyotik verdiler.kullanmadım. korktum ayni durumdaydim Balli süt-su iç Nane.limon yap Portakal meyve yeyin
user99 sumeyye6506 ilk haftalar aynı durumu yaşadım ve her sabah kalktığımda bunlara bir de bayılma ekleniyordu 2 hafta boyunca annemi çağırdım o baktı bana nane limon içerek iğleştim ben. Bu arada çok geçmiş olsun bu haftalar bağışıklık biraz düşük oluyor maalesef
sumeyye6506 user99 gerçekten çok zor ya eşim gecede bu gün sürekli ateşim çıkıyo acaba nane limon içsem sıkıntı olur. Mu yada ıhlamur nefes alıtcan içim acıyor
user99 sumeyye6506 içebilirsin sağlıklı onlar doktor sadece onları iç demişti bana inşallah hemen iğleşirsin çünkü çok zor bi durum
kara45670543 Kızlar merhaba 14 hafta 5 günlük hamileyim ve karın ağrım var ve kramplar oluyor normalmi