busu1 Mahbuss Var mı yok mu emin olamadım rahat göremedim fotoğraf olduğu içinde olabilir ama ben awoxla o kadar gözle bile zor görünen şekilde öğrendim ki fotoda belli olması çok zordu inşallah vardır ❤️
nilruhu Mahbuss awox genelde yanıltmıyor ama yanılanlarıda gördük burada. 2 günde bir koyulaşma takibi yapın bence koyulaşırsa çizgi doğrudur🌸 vardır inşallah 💖
cigddm Mahbuss hepimiz aynı durumdayız gidiyorum almaya kendi kendime diyorum acaba içlerinde bişi diyolar mi
anneyim01 Mahbuss kuruma gbi mi sanki bilemdim hakkında hayırlsıı olsun glm Tekrarla İnş koyulaşma olr
elifgck Mahbuss bende dün kan verdim negatifti gecikmenin ilk günüydü doktor erken vermişsin dedi bugün dayanamadım predictor yaptım en iyisi bu diyorlar eşim çizgi var gibi diyor ben yok diyorum bilemedim sizinde benimki gibi varla yok arası sanki
Mahbuss elifgck canım görüyor gibiyim. Bir şöyle şak diye net çıksa keşke de gözlerimizi yormasak ya 🥹
elifgck Mahbuss ay cidden ya biraz sabırlı olsak o seviyede öğrencez aslında ama sabırsızlıktan böyle gözleri bozduk🫣
elifgck Mahbuss bu sabah böyle çıktı benimde kuzum var da diyemiyorum yokta diyemiyorum yarını bekliyorum artık
elifgck bebegimle_ben canım iş dönüşü tekrarlamaya çalışacağım ama yarın her türlü belli olur doktora diye düşünüyorum varsa kanda çıkar heralde artık gecikme 3. Gün bugün
btun Mahbuss dpo nasıl hesaplıyoruz her ilişki yaşadıktan sonra 10 gün ileri mi sayıyoruz yoksa yumurtlama gününden sonra 10 gün mü sayıyoruz
Mahbuss btun yumurtlamadan sonraki günleri sayiyorsun canım. Benim mesela 21 Mart’ta yumurtlama oldu şuan üstünden 11 gün geçti