rumeysa_ttkrky16 jalepone ben eve yapmayı düşündüm hastaneye kimse gelmiyo zaten devlet benim. Özelde olsa belki suslerdim hediyelik ve kapı susunu eve yapmayı düşünüyorum:)
pims jalepone malesef benim olsun isterdim ama acil doğuma alındım 35. haftamda hiç bişe yaptıramadım kapı süsüm olduğu halde kimse getirmedi asla unutmayacağım 😔
jalepone rumeysa_ttkrky16 benim de devlette olacak 😊 başkası gelsin diye değil aslında biz de memuruz çok tanıdığımız yok burada ama bizim için anı olsun çocuğum mahrum kalmış gibi olmasın diye yapcam 😊
rumeysa_ttkrky16 jalepone siz bilirsiniz tabiki burda izin vermiyorlar bana ait oda değilya birde hala isim karar veremedik kapı süsü yaptiramadim hala 😂🎀
jalepone rumeysa_ttkrky16 ooo senin daha zor işlerin varmış zaten 😂 işim işi en zor iş sonra isimlik seçeceksin felan hep zor işler ya biz sonlara geldik artık şükür 😂
Superisibeyza Elisa0110 bsn süslüyorum canım organizasyomla anlastım hastaneye gelecek kimse yok ailelerden sadece annemi istedim yanımda ama kendimizi mutlu etmeye istedik
AuraMomB Süsleme yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası o kadar ücrette vermek istemedim sadece bi tane kapı süsü asacağım onu da annemin zoruyla sipariş verdim 😂
Superisibeyza jalepone daha olmadı bu organizasyonun yaptıgı örneklerden seçim yaptım bunu istiyorım diye
AuraMomB jalepone çok cicili bicili şeyler var🥹 yardım edenin varsa yap yapabildiğin en güzel süslemeyi🫠 Ben kapıya tül koysam kim yapacak diye düşünüyorum 😔🫠😂
jalepone AuraMomB ben kocama postaladım o işi ben doğumdayken ne işin var yap dedim 😂 yada doğumdan çıkınca birlikte yaparız dedim 😂
Superisibeyza jalepone vallahi az kaldı doguma sezeryan nasıl kafa bilmiyorum hediyelik süs derdine dustum korkumun yanında sjjsjs