kahvekedi Kızlar Kocaeli umuttepe eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı? Normal doğum veya sezaryen nasıldı süreciniz? Memnun kaldınız mı? Muayene için gittim beğendim ama doğum konusunu bilemiyorum
ikimelekannesi54 kahvekedi bn yapmıstm. Sezeryan dogum Allah razı olsun hepsı cok ıyıydı cok memnun kalmstm cok ilgiliydıler gerek dogum annda gerek sonrasnda
Mrszeyna kahvekedi evet sezaryan yarı ücretli olan iyi kuzenim yaptı ama ben normal doğum yaptım 2023 yılında malesef mezbahane gibi yapayalnız kalıyosun ve ben 3 gün bekletildildim kanamam başladı oluk oluk kimsenin adam akıllı umrunda olmadı bidaha umuttepe ye adım atmakmı asla ve malesef bebeğimi kaybettim sapasağlamdı bebeğim ama
kahvekedi ikimelekannesi54 ya öyle mi ne zaman yapmıştınız. Ücret ödeyip özel oda tutulabiliyormuş galiba öyle bir şey var mı
Aslanzeyd kahvekedi merhaba bende Umuttepe ye gidiyorum ama doğum hakkın da hıc bılgı sahıbı degılım özel oda derken nasıl oluyor bılgı verırmısınız
ikimelekannesi54 kahvekedi mayısta 2 sene olcak o konuda cok blgm yok bn acılden gtmstm plansz oldu sezeryan gunum ama odalar zaten 2 kişilk oluo cok skntı yasamadm doktormdanda hemsırelerdende cok memnn kalmstm
kahvekedi Mrszeyna yaa öyle mi çok üzüldüm başınız sağ olsun 😕 böyle şeylerde duyunca insan korkuyor.
Mrszeyna kahvekedi sezaryan düşünürseniz yeneğim iki kez sezaryan oldu yasemin doğanda o iyi geçti dedi ama normal doğum için tercih etmenizi tavsiye etmem açıkcası hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏💐
kahvekedi Mrszeyna özeldeki doktor tek tüplü olduğum için riske atmayıp sezaryen yaparız diyor ama devlet buna nasıl yaklaşır bilmiyorum duruma göre karar vereceğim artık teşekkür ederim