Mugesaglam Light345 erkek benim canım seninki ne valla denk gelebiliriz gibi duruyor 🤩 resmen aynı günler senin sezeryanmı gun kondumu
Light345 Mugesaglam benimkide kız yok canim daha belli degil ama normal istiyorum ben bu kontrolde belli olcak insallah
Nalanktl Tosbikli Doğum 2019 İçin 6500 lira muayene ücretlerine de 240 lira veriyorum. Tahliller de çok pahalı. Mesela detay ultrason 570 liraydı
Tosbikli Nalanktl evet ya pahalı gerçekten ben detaylıyı jimerde yaptırdım 400 falandı dr sevil Paker ümi plazada 220₺ muayene doğumada pembe mavi için 6000 bin civarı tutacağını söyledi 🤷♀️
dilcey AYSNR90 bende bir hafta önce jimerde doğum yaptım ilgi alaka hizmet anca bu kadar iyi olur hemşireler hasta bakıcılar çok ilgili ve güler yüzlüydü hele ameliyat ekibinin iyiliği insanı rahatlatması sayelerinde rüya gibi bir doğumum oldu
Simges dilcey merhaba acaba jimerde kaça doğum yaptınız doktorunuz kimdi bende jimere gidiorum fakat daha doğum ücretleriyle ilgili bilgi alamadım.
Aysegulsare Yasemincgrc bana da öyle geldi çok şükür zaten öyle olmasa da bu saatten sonra değiştiremem herhalde bu kaçıncı doktor oldu🙈27. Haftamdayım bir de beni kabul eden de olmaz artık muhtemelen😊
Simges Berra16 nuray hanımın sigortayla anlaşması yok die biliorum oyüzden daha ücretli olabilir die düşünüyorum bende jimere gidiorum ama selim beye gidiorum ben onun sigortayla anlaşması var.
dilcey Simges doktorum ziya çetin 4500 doğum ücreti süit oda farkı var birde iki gece için 500 tl toplamda 5000
CansuCaner Simges ben de Jimer e Hatice hanıma gidiyorum sizin doktorunuz kim? Her seferinde unutuyorum ücret sormayı yalnız doktordan doktora değişiyormuş diye duydum