cheerfulmomy ozlozk doktoruma soramadım devlet hastanesi olduğu için yarım saatır karnımda bir hareketlilik kasılma var anlam veremedim nişan dünden beri geldi bugünde devam etti mukus tıkacı da geldi sanırsam resmini ChatGPT ye sordum öyle dedi
ozlozk cheerfulmomy ben doktorumla görüştüm bebeğin hareketleri iyiyse korkmayın bi şey olmaz dedi. 37 haftayı geçtiği için endişelenmeyin dedi. Dayanılmaz olur da doğuruyormuş gibi hissederseniz gelin dedi
ikizannesiiiiiiii ozlozk ama kanaman gelmiş normal mi ki bu benim kuzenimin eşininde kanaması oldu hastaneye gitti o da ortalama 36-37 haftalıktı doğum başlamış demiş tokdır doğurmuştu hani bence git bi muayene ol derim
1oglanannesi ozlozk evet doktorum söylemişti olasılıkları sayarken yinede kendiniz bilirsiniz umarım isdediginiz gibi olur
ozlozk Kızlaaar doğum yaptım. Normal oldu çok şükür. Ben doktora deneyelim dedim sonra sancılarım arttı ve sıklaştı doğumum oldu. Yazamadım buraya eve yeni geldik. Hepinize dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah Allah sizlere de istediğiniz şekilde doğum yapmayı nasip eder. Çoook çok sağ olun ❤️❤️ serena35 flz3576 momselcans ikizannesiiiiiiii kvsr1603 Zehrailly ebobel
ozlozk flz3576 artık yoruldum ya çok zorlanmaya başladım napsam ki. Yine nişan geldi kanlı ağlayasım geliyo sancı varken ama aşırı değildir herhalde hâlâ bilmiyorum
ozlozk flz3576 doğumum özelde olacak ama en son 10-7-5 dklarda 1,5 dk geldi sancı yaklaştı mı yani gitsem mi şimdi orada da beklemek çatı muayenesi olmaktan da korkuyorum
iyaabla Instagramda Fatma ebe diye aratın kızlar bir sorunuz olursa hemen cevap veriyor bilgi vermek istedim Rabb’im bir sancı da kurtarsin inşallah 😍😍🌸🤲🏻🤲🏻🥹
ozlozk iyaabla kendisiyle ben de konuştum o da bebeğin hareketleri iyiyse evde sancıların düzenli olana kadar 5 dkda bi olana kadar bekle demişti ama bi türlü düzene girmedi saatlerdir sancı çekiyorum
ozlozk flz3576 sancılarım sıklaştı çok fenayım yatıştayım şuan hala sezeryan mı normal mi istiyorsun diyor
flz3576 ozlozk alla alla 7 cm açıklık varsa normaldir heralde niye öyle dedi ki bi açıklama yapmadı mı
Merve-metin ozlozk geceden sabaha kadar hareket etmedi bebeğim sancılarım vardı zaten sabah gittim ultrasonda da hareket görmedi dr hemen doğuma aldı