sadece1selda 32 de gittim makattı bugün gittim 34 olduk hala aynı pozisyonda ben döneceğine dair inancını kaybettim galiba o kadar secde hareketine rağmen canı dönmek istemiyor galiba nazlı çiçeğiminn 😬😬😬😬
ozlozk sadece1selda bir sürü doktor takip ediyorum. Son anda dönen çok Bebek var sen umudunu kaybetme. Daha dönmemiş dedim 5 saat sonra dönüp sancıyla geldi diye daha 2 gün önce izledim😂
balyavrum2 sadece1selda benimki 36 dan sonra döndü umudunu kaybetme bacimsu 🤣🤣 çok stres yapma döneceği varsa dönecek zaten ama 36 dan sonra dönme ihitmalleri %80-90mismis
happyela sadece1selda Benimki de hep tersti bir kere bile doğum pozisyonunda olmadı 9 ay boyunca. Neler denedim neler ama bana mısın demedi dönmedi 😊 demekki hayırlısı sezeryanmış dedim 🥰
Melisssa3 sadece1selda dönmüyor malesef 38. Hafta oldum perşembe günü sezeryan olacağım olmayınca olmuyor sağlık olsun yeter ki🥰😀
sadece1selda @ozlozk ay bilmiyorum ki doktorum da sezeryan günü verip sezeryan olacagı gün bile dönen hastalarım oldu dedi benim çocuga boğa burcu inadı yüklendi zaar 😂😂
kvsr1603 sadece1selda doğum anında bile dönebilir planlı sezaryen olmadan önce doğum eyleminin başlamasını bekleyin mutlaka bebeğiniz o günü kendi seçsin squat yapın yorulana kadar özellikle çömelme hareketini ve bebeğinizin döndüğünü sürekli hayal edin egzersizde
sadece1selda @kvsr1603 onları da deniyim bari doktorum da sona kadar bekleyecek gibi zaten ilk bebegim büyük ihtimalle beklicek 🥲
sadece1selda @happyela @Melisssa3 Yaa dönmeyince dönmüyo işte demek ki nasip 🥲 saglıcakla büyütün kızlar bebişlerinizi💝
happyela sadece1selda Aynen canım nasip hakkında hayırlı olanı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥹🙏
Busraaaakkk sadece1selda 32.haftamda bebeğim dönmüştü ama bu doğum şeklini inan öncesinde belirlemiyor, ben yine sancım açılmam olmayınca sezaryene alındım.