Ftmn123- ebruliibn Yok ya ben kullanmıyorum ama 28 Şubattan sonra 3 Marttan beri folik asit içtim bilmiyorum
ebruliibn Ftmn123- canım günaydın sabah gittim doktora kesemizi gördük miniminnacık kese 5 haftalık dedi doktor tahlillerimi de verdim beta 10.400 cıktı inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin 💖
ebruliibn Ftmn123- belirtim yok ama süreçli yeme ihtiyacı duyuyorum bir de ağrı ya da sancı değil ama rahmimde tadilat çalışma varmış gibi bi his sanki
asliyorgun Kızlar merhaba benim de son âdet tarihim 28 Şubat. Kan verdim Salı günü 587 çıktı. Doktora henüz gitmedim sizce ne zaman gideyim
ebruliibn asliyorgun bence yarın git 3 gün geçmiş olucak inşallah 2 katını geçer güzel haberlerini verirsin 💖
haticenursimsek Ftmn123- peki hiçmi bi belirtin yoktu canım bende şüpheleniyorumda ne gibi belirti vardı kasık ağrısı flnmı bide süreklimi oluyodu yada göğüsüne böyle günde bi kere falan sızı gibi oluyormuydu
Ftmn123- haticenursimsek Valla canım adet sancısı gibi sancılar çekiyordum onun dışında gecikmenin ilk 3-4 günü göğüs uçlarını elleyince hafiften açıyordu okadar valla?
mutluuuannemmm Ftmn123- canım hayırlı olsun öncelikle bende yeni evliyim gebe kalmaya çalışıyorum ovülasyon testi kullandın mı yada ek takviye vs