denizzduruarif Sizce en kullanışlı bebek arabası ve anne yanı park beşik hangisi daha önceden deneyimli olanlar yada araştırma yapıp alanlar fikir verebilir mi 🫶🏻
zey55 denizzduruarif bebek arabası kanz Thunder beşik olarak da elele sonno otomatik sallanan beşik aldık 🐥🤗
Saimenur denizzduruarif bebek arabası kanz snap aldım 33bin den 19 bıne düşmüştü civilde.Yatak için de postunuzu takıp edeyım☺️
Pikacu6868 denizzduruarif Kanz x go ultimate almıştım madreninonun sitesinden. Park yatağı da elele donna aldık ama bebişi pek yatırmadık ona 😄
zey55 denizzduruarif henüz doğumum gerçekleşmedi 27 haftalığız ama çok tatlı bir beşik arkadaşim kullanıyordu onun önerisitle aldım kendinden müzik özelliği vs de var
denizzduruarif zey55 kucagınıza almak nasip olsun 🙏 bende 13 haftalığım ve ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok 🥹
zey55 denizzduruarif sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benimdd ilk doğumum olucak o yüzden çok heyecanlıyım herşeyini şimdiden hazır ettim 🐥🤗
zey55 denizzduruarif bayram indirimlerini de kaçırmayın takip edin bebek arabasını 25 bin tl iken 12 bintlye aldık indirimden 😂
zey55 denizzduruarif e bebek bi tık pahalı geliyor bana civil çok daha uygun ikisi arasında karşılaştırma mutlaka yapın aynı marka modellerde baya fiyat farkı oluyor
Pikacu6868 denizzduruarif Bir bakın isterseniz ben çok beğenmiştim hem sepeti geniş hem kolay katlanıyor az yer kaplıyor özellikle pusetini çok beğenmiştim ama güzel bir indirim denk getirememiştim ☺️