beeyzax Bursada Özel hastanede doğum yapan varmı varsa eğer hangi hastanede doğum yaptınız fiyatları ne durumda kızlar bilgi verir misiniz ❤
Susambebis beeyzax beeyzax 4 yıl önce medicalpark sibel hocamda doğum yapmıştım bu yıl vefat etti 🥹 Bende burda bekleyeyim
Mehmetasaf55 beeyzax doruk yıldırımda yaptım herşeyden çok memnundum başta doktorum mutlu hocadan riskli gebeliğimde beni hep rahatladan her ulaşmak istediğimde anında ulaştığım doktorum iyi ki orada doğum yapmışım hem hamilelik hem doğum sonrası çok memnın kaldım ben paket almıştım 2025 65 bine
yagizinannesii beeyzax 1 hafta önce pembemavide yaptım. 105bine. Paket almıştım geçen yıl temmuz ayında.
momof3_ 2026 Nisan ayı için jimerde sezaryene 72.000 dediler tek gecelik kalma ile yarım gün daha kalınırsa +5 bir gece daha kalınırsa +10 bin miş
beeyzax momof3_ çok fazlaymış ben doruk çekirge de yapıcam 53 bin TL fotoğraf çekimi oda süslemesi kuaför hizmeti vs herşey içinde
Mehmetasaf55 neslihanataizi ilk doğumum sezeryan olduğu için Buda sezeryan oldu zaten tansiyondan dolayı acil sezeryana alındım normal doğuramazdım yine de ama mutlu hoca çok ilgili birisi sizin isteklerinizi göz önünde bulundurur
neslihanataizi Mehmetasaf55 teşekkür ederim. normali bekliyorum bende nasıl geçer diye mutlu hocayla merak ettiğimden sordum öyle bakalım nasip🥰
bia777 bi ben mi mutlu beyden memnun kalmadım acaba 🤦🏻♀️ o kadar hızlı konuşuyor ki ne söylediğini anlamak için çaba sarfediyorum, söylemesem tahlil sonuçlarıma bile bakmayacaktı ve odasında 5 dkdan fazla durduğumu hatırlamıyorum
neslihanataizi bia777 hep uzunca kalmışımdır ilgilendi açıkçası tahlil vs sorun yaşamadım anlık gelişen bi durum olabilir belkide. usg dede hep detaylı detaylı baktı gösterdi
makbule2025 beeyzax osmangazi aritmi hastanesine gidiyorum şuanki mevcut doğum ücreti 50.000 bin son 7 haftam kaldı benimde
beeyzax makbule2025 Artık benimde 30+3 olduk doktor değişme şansımız kalmadı artık malesef hakkımıza razı olduk