kartanesi___ HakanKemal Arka bahçede bilim Evet bunu da severdim ama diğerlerini pek izlemezdim ha bir de Laura’nın Yıldızı vardı😂
Busra5222 hd_d solair moon oynuyordu trt1 de çok severek izlerdim . Cnbe de avatar aang oynardı ikiside favorimdi . Winx club da izlerdim 😊
kartanesi___ hd_d evet evet biliyorum üçlü bir kız arkadaş grubumuz vardı bunlar biz diyorduk😂ben kırmızı olandım😁
hd_d ikiprensesannesi___ hahahaha benim esimde eski sevdihi cizgifilmlerden acar izler ve bence hala çok güzeller
ikiprensesannesi___ hd_d he kız takmıyorum zaten çok güzel hissediyorum izleyince 😍kardeşlerim ile izlediğimiz günlere gidiyorum 🥲
hd_d Deleted33000 Ya bakiyorum da cidden hicbirseyin tadi kalmadi ozmn bize onlar zevkli geliyodu telefon falan yoktu o tarz şeyler ilgimizi cekiyodu simdiki cocuklar cok farkli direkt dijital dunyanin içine geldiler aslinda onlara da çok gormuyorum
Deleted33000 hd_d evet kuzum evde mesela bizim de boş kaldığımız anda telefon var nasıl alismayacaklar eskiden biz geceye kadar sokakta oynardik