Deleted33000 hd_d bide temel reis vardı bik bik vardı pembe panter ayyy cocuklugumda TV de bunların saatini beklerdim
kartanesi___ HakanKemal Arka bahçede bilim Evet bunu da severdim ama diğerlerini pek izlemezdim ha bir de Laura’nın Yıldızı vardı😂
hd_d kurkmantosuzmadonna evet yaaa kalkardik acardik bide ben saatlerine varana kadar biliyodum bazen yanılıyodum ama kotu cizgiflm olmadigi icin ne cikrsa ciksin seviniyodum
hd_d beyzzsenturkkk sjsjjsjsjs bendeee Yapmaya calisirdim yorulurdum yerde uzanir kalrdm bide hahahha
Aycicegim hd_d tabi ki winnie the pooh sabah erkenden kalkar izlerdim o zaman atv de oynardı çizgi film kanalları yoktu ☺️
hd_d Aycicegim yaaa bunu bende biliyorum ama sen yeni ciktigi zamanlr izlemssn demekki ben özet hallerini hatirliyorum cizgifilm kanalinda
HakanKemal hd_d Yumurcak tv kapandıktan sonra çocukluğum bitti valla ardından planet çocukta kapandı özlüyorum o günleri
hd_d HakanKemal ay svettt yaaa o kanallar cok guzeldiiii ama neyseki bir cok izledigim cizgifilmler cizgifilm kanallarinda vardiama ordakiler de cok guzeldi