beyzaygun diğer bebişimde 21 haftalıkken gitmiştim bunda ise doktorum randevu vermişti o tarihten önce gitmeme gerekiyor diye tam 20.haftada randevu aldm perinatolojiye
bebekoo47 beyzaygun daha önceden mi gidip randavu alayım bilmiyorumki bizim burda direk gidiyorsun alıyorlar dediler hiç fikrim yok devlet hastanesnde
beyzaygun bebekoo47 ben de onu hiç bilmiyorum bazıları devlette gidip önce kadın doğumda görüneceksin sonra Perinatolojiye randevu veriyorlar dediler ama sıra yokmuş diye ben özele gideceğim özelden randevu aldım
bebekoo47 beyzaygun tmm normalde ben özele gidiyorum bu ay gitmedim cok fazla ultrasonda iyi degil die ama özel doktor devletteki perinatologa randavu alabiliyormu yönlendrme yapıyormu bilmiyorum :( bi eşim doktora sorsun olmadı
bebekoo47 EceBayram bende bu hafta ayarlayacagım 22 haftalık olunca gitcem henüz yeni 20 haftalık oldum
bebekoo47 canım sen happmom uygulamasıyla doktorun söylediği hafta aynımı uyumlumu benim 1 hafta geride görunuyor mesela burda 20 haftalık doktor 19 haftalksn diyor :( seninde öylemi
bebekoo47 EceBayram yok kuzum klinik olarak evet özele gidiyorum ama detaylı ultrason için devlet dusunuyorum
EceBayram bebekoo47 devletlerde randevular çok erken doluyor ama bulabilecek misin gerçi yerden yere fark eder ama mesela bende daha 9 haftalıkken bile yer yoktu