civcivinn_annesi 17 haftalık olacak nerdeyse doktor üstten bakıp sadece kafasına bakıp yanılabilirim çok güzel göremiyorum kıza benzettim dedi
_kalpatisi civcivinn_annesi çok güzel göremiyorum demesi gayet normal usg cihazları cihaz değil ki şu hale bak. Sene olmuş 2026 biz hala hangisi kafası hangisi bedeni diye benzetme yapmaya çalışıyoruz
parildayanyildiz2 civcivinn_annesi iyi bir ultrason cihazı olan bir hastaneye cinsiyet öğrenmek için gidebilirsiniz bence burda gerçekten hiç belli değil doktor bile öyle dediyse başka kimse bir yorum yapamaz zaten
nursemaa_1 civcivinn_annesi detaylı ultrasonda tamamen öğrenirsiniz inşallah biz 18 haftaya kadar ogrenememistik özele gittik şıp diye söylediler
civcivinn_annesi _kalpatisi evet doktorun kendisi de söyledi cihaz kalitesi kötü o yüzden belli değil dedi kıza benzettim dedi ama değişebilir mi
_kalpatisi civcivinn_annesi bence doktorun söylediğine güvenme biraz sallamış gibi hiç bişey belli değil ki bebeğin bacakları bile nerde belli değil. 1 kereliğine özele git bence
civcivinn_annesi parildayanyildiz2 ay bence de yorum yapılacak yeri yok ama doktor kıza benzettim olabilir mi ama hiç te bakmadı
parildayanyildiz2 civcivinn_annesi yani benzetmeyle değişebiliyor ne desek yalan olur net görmesi daha iyi
civcivinn_annesi _kalpatisi bakacağım artık gidebilirsem giderim ama sırf cinsiyet için de gitmek istemiyorum