bademli_puding balminnak devlet hastanesi takipliyim ne zaman randevu bulursam o zaman gidicem inşallah 🤦🏼♀️ ama maalesef randevu hiç bulunmuyor
bademli_puding ozge_krm ay kız mı ne güzell bende kız istiyorum 🥰 benimde hala devam ediyor özellikle yemekten sonra 🥲
ozge_krm bademli_puding Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıcakla inşallah 🙏 hergün azalır geçer diye dört gözle bekliyorum 🥲
bademli_puding nlydnz bende şu an o haftalara gelmenin hayalini kuruyorum 🥰 aminn hepşmiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕
sibely12 bademli_puding ilk hamileliğimde cinsiyet partisi yapmıştık o yüzden hakkı geçmesin bundada yapalım dedik o yüzden cinsiyet partisinde öğrencez inşallah 🤭kağıda yazdırdık bekliyoruz
bademli_puding zeynepkomurbasaran ay aynı haftada olan herkesin kızı oluyor galiba 🥰 bana da %80 kız dedi doktor ama değilebilir de dedi kesin bişey demedi 🥲
sszeynepss zeliha1234 bence normaldir daha çok küçükler 🥰 benim de 17+4 yeni yeni idrar torbasına doğru tekme gibi birşeyler hissediyorum bilmiyorum bebek hareketi mi birkaç haftaya net hissederiz💖