[silindi] AdaKaranfili inşallah rabbim gönlümüze göre versin.benimde 6 yaşında ikiz kızlarım var.buda erkek olursa güzel olurdu ☺️
AdaKaranfili [silindi] amin inşallah. Rabbim gönlümüzden geceni sağlıkla elimize almamızı nasib etsin . Eli ayağı düz olsun🤲🏻
GozdeKB bademli_puding amin Sagol canım kendimi kıza alıştırmış öyle seviyordum şimdi bi tuhafıma gidiyor 🥰
bademli_puding GozdeKB ben de şu an kendimi kıza hazırladım onu her an bir sürpriz olabilir o yüzden bir şey diyemiyorum bebeğim diye seviyorum 😂
bademli_puding beyzaygun tabii ki de benim için de öncelik sağlık bir kızım bir oğlum var cinsiyeti ne olursa olsun yine de çok sevinecegim yeter ki sağlıklı olsun 🥰🥰🥰
camelif nrsly bademli_puding öğrenmeden bir gün önce devlete gittim göremediler ertesi gün özele gittim hemen gösterdi kendini ama sizin bebiş biraz utangaç olabilir🥰 16.haftaya kadar öğrenmiş olursunuz inşallah 💝
regaipmucizem bademli_puding ultrasonda da çok farklı duruyor ya bir hafta bakıyorum kesin kız bir bakıyorum kesin erkek ikisi de ayrı heyecan veriyor 😁 Sağlıklı olsunlar tek
bademli_puding regaipmucizem ikisinin duygusu da çok farklı sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil 🥰