bademli_puding Bsranrt55 çok iyi yaa 😂😂 benim ağrılarım çok oluyor ama doktor normal dedi iki sezaryen oldum o yüzden
bademli_puding melike__41 yaa ne güzel ben oda yapamicm maalesef ev küçük iki çocuğum daha var hepsine ayrı pda yapmam için villaya geçmem gerek 😂
melike__41 bademli_puding Allah bağışlasın valla benim ilk inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder
bademli_puding sibely12 ay çok heyecanlı 🥰 bende diğer ikisinde yapmadığım için hak geçmesin bunada yapmayacm dedim 😂😂
arzucagil bademli_puding benimki de aynı şekilde dedi galiba ikinci kızım gelecek 💓 bi netleşseydi çok merak ediyorum
bademli_puding arzucagil benimde kızım olursa ikinci kızım olucak kızıma yoldaş olsun diye kız çok istiyorum 🥲
bademli_puding Ayla53 banada %80 kız dedi ama sakın hazırlık yapma değişebilir dedi bende bekliyorum bir dahaki kontrol günümü 😅
camelif nrsly bademli_puding öğrenmeden bir gün önce devlete gittim göremediler ertesi gün özele gittim hemen gösterdi kendini ama sizin bebiş biraz utangaç olabilir🥰 16.haftaya kadar öğrenmiş olursunuz inşallah 💝