ozturkkpnar Herkese merhaba, Yakın zamanda hangi hastane/klinik de detayli ultrason yaptırdınız? Kaçıncı haftada gittiniz? Ücret ve memnuniyet bilgisi paylasmak ister misiniz?
iremcannn ozturkkpnar Merhaba ben 28.03.2026 tarihinde yaptırdım tam 21+1 e denk geldi Acıbadem de Mehmet Özgür Akkurt var kendisi Perinatoloji uzmanı olduğu için bu işte gerçekten iyi biz memnun kaldık ancak fiystlsr muhtemelen araştırıp eriştiğiniz fiyat bilgisine göre pahalı hastaneyi srayıp size fiyat bilgisi iletmeleri konusunda talepte bulunun çok hızlı dönüş yapıyorlar ve fiyst değişebiliyor bilginiz olsun
begumkaya2 ozturkkpnar Acıbadem’de Mehmet Özgür Akkurt var ona yaptırmıştık çok oldu ama biz 8000 ya da 7000 ₺ vermiştik net hatırlamıyorum. En son yanlış hatırlamıyorsam 13 bin gibi rakamlardaydı değişmediyse
ecetkr merhaba şuan 16+6 dayım hayat hastanesinde detaylı ultrasonum var 2 mayıs da 20-23. haftalarda oluyor 5500₺ fiyatı sanırsam
ozturkkpnar ecetkr iremcannn Guncel olarak bir kac yer ile gorusme saglam onlarin fiyatlarinida not dusuyim birilerinin isine yarar belki 🙂 En uygun bursada sonomar gibi duruyor. Sonomar - 4500 tl nakit Tomokay - 7500 tl Op. Dr. Aliye balkan - 6000 tl nakit (lotusta) Ultramed- 7300 tl
Drkmrsl Şuan ücreti bilmiyorum ama Ekim ayında Ahmet Yılmaz’da yaptırmıştım, fsm uzay pastanesinin yanında kendi kliniği var. Tüm riskli gebeliklerde de genellikle doktorlar ona yönlendiriyor. Bursa’da alanının en iyilerinden. 5500 TL’ye yaptırmıştım.
momof3_ Sonomar Zafer bey’e gittim ücret 4500 nakit gayet memnun kaldım 3 gebeliğimde de ona gittim çok ilgili ve bilgili biri 23 hafta civarında gittim
ozturkkpnar momof3_ bende ilk hamileligimde kendisini tercih etmistim memnun kalmistim yine oraya gidecegim gibi duruyor
ffbilge bende Ahmet Yılmaz’a gitmiştim 6 bin tl vermiştim telefona fotoğrafları aktarabiliyorsunuz ve 15 sayfalık rapor veriyor size memnun kaldım
momof3_ ozturkkpnar insan deneyimlediği memnun kaldığı yerden şaşmak istemiyor heyecan istemiyor valla :D
btllloztrk Sonomar zafer beye gittim 23 haftalıktım gayet memnun kaldım 40 dakikaya yakın sürdü çocuğun görene kadar ilgilendi bırakmadı ara verdi tekrar aldı ve gördükten sonra tüm raporları hazırlayıp verdi resimlerin birini çıktı alıp diğerlerinin hepsini mail olarak iletti ben memnun kaldım açıkçası gayet bilgisi detaylı bir şekilde tüm organlarını inceledi söyledi tek tek bilgi verdi