minikmucizem26 LadyX LadyX gunaydin..2 kızım var biri 11 yasinda diğeri 6 yasinda 🌸🌸🙏Bir diger bebisimde karnimda 20 haftalik hamileyim💙🙏
myangelson LadyX bildiğiniz üzere benim 2 evladım var ♥️ 2 sene sonra ilk oğlumu doğum yaptığım-kaybettigim ayda ikinciye hamile olduğumu öğrenmiştim. Aralarında 2 yıl 8 ay falan var sayılır. Biri yanımızda, biri cennette ama her an kalbimizde ve aklımızda ♥️
yigitalparslan LadyX Tünaydın 2022 2024 doğumlu iki oğlum var 3. Bebegime hamileyim 19+6 olduk cinsiyetimiz belli degil 14 Nisan’da detaylı ultrasonum var.
melisasak35 LadyX 2 erkek 1 kız ilk oğlum 8 ikinci oğlum 3 yaşında kızım ağustosta aramızda allah nasıp ederse
060436 LadyX Bir Oğlum Bir Kızım var 3 numara yolda oda erkek oğlum 8 yaşında kızım 4 yaşına girdi aralarında 4 yaş var 😊🥰
zehrairem LadyX Tünaydın canim 2 oğlum 1 kizim var şuan yolcum da kiz nasip olursa en buyuk oğlum 19 diğeri 17 kizim da 10 yasinda minnakim minik mucizem sürprizim de 25+5🥰uzun aradan sonra neler bekliyor beni bakalim 😅
ebrudefnee LadyX 2. Bebeğim yolda tam 2 yaş 1 kızım var ve 24+4 haftalık hamileyim araları hemen hemen 28 ay oluyor