LadyX Günaydın Canım Anneler, Bugün biraz anne sohbeti yapalım 😇 Merak ediyorum da kaç çocuğunuz var? Aralarında kaç yaş var? 💬 Yorumlarda buluşalım. Benim bir çocuğum var 🥰
gebebayan LadyX merhabaaa 💕 7 yaşında bir Oğlumm var 14 haftalık hamileyim erkek dendi ama değişmezse bakalım iki erkek anası olacam 😊🤲🏻
kaya_kaya LadyX Günaydın 4.5 yaşında bir oğlum var ağustos ayında 5 yaş olacak şimdi birde kızım gelecek nisan ayında inşallah🥰
semahayall LadyX 1 kızım var , temmuzda 4 olacak , 2. Kızıma hamileyim 2 aya doğacak inşallah , tam hayalimdeki gibi oldu araları 4 yaş 🩷
19054206 HiravEmir benimde bir kızım var ve şimdide hamileyim bi oğlum olacak inşallah sizin gibi aralarında 5 yaş fark olacak acaba nasıl bi süreç bekliyor açıkçası merak ediyorum ve korkuyorumda size sormak istedim aynı durumdayız çünkü
eslem2121 LadyX forumun ınflueceri gelmiş hoşgelmiş 😘2 bebem var aşk bir 4 biri 2 yaş çok şükür iyiki olmuş yaş farkları da iyi arada sürtüşme olsa da yine güzel
Sedanur25_ LadyX 1 kızım var şuan birde hamileyim bebeğim doğunca aralarında 3.5 yaş olucak allahın izniyle
1_2_3_4 LadyX birinci kızım sekiz ikinci kızım beş üçüncü oğlum olacak oda 24 haftalık oldu doğumu bekliyoruz kızlarım ile