demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna bizde 7.30-8 gibi oğlum uyanıyor beslenme oyun derken saat 9 buçuk falan oluyor kızım uyanmıyor zaten bende oğlumu uyutup yine uyuyorum
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ benimki öğlene kadar uyumuyor tekrar. Sonra da benim uykum kaçmış oluyor artık.
kurkmantosuzmadonna kartanesi___ ay tahmin ediyorum. Belirli ay dolana kadar öyle. Bir saat dolmadan uyandığını bilirim. 🥲
hd_d kurkmantosuzmadonna hahahah bencedeeeee ama zatn oek uykuyla aram yok ya derken bebek geldikten sonra uyyamiyorum diye burda post aciyomusum🤣
kurkmantosuzmadonna hd_d ahahaha biz buradayız her zaman canım. Gelirsen o zaman bekleriz. 😂 Öok güzel motive ederiz bilirsin.
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna benimki daha küçük ya uyuyor sonrasında bir saat uyuyup uyanıyoruz zaten
hd_d kartanesi___ kiz bacm Biri seni postunun altına etiketlemis bakarmisin diye postta aldatilma postu😅 Yazik ne kadr kotu bir durum rabbim yârdim etsin
Alya05 kurkmantosuzmadonna Bende kahvaltı hazırladım Mina’nın iki sayfa ödevi kalmıştı onu yaptık. Reyyan uyursa kahvaltı yapacaz 😂😂 Allahım Minaya bi ödev vermişler zar zor anladım yaptım 😥 ne zordu 1. Sınıf matematik bi soru içinde 4 toplama işlemi 1 de çıkarma işlemi var
kurkmantosuzmadonna Alya05 ay yok artık ya. Kız bizim zamanımızda en fazla 4 işlem vardı. Kendi başımıza yapardık ödevleri de ne annemiz ne de babamız yardım ederdi. Şimdikiler velisiz yapamıyor.
Alya05 kurkmantosuzmadonna Eşim bazen diyor şuan 1. Sınıflar orta okul dersi görüyor gerçekten de öyle ya