Alya05 kurkmantosuzmadonna evet rahatlıyorsun o evde olmadığı saatlerde rahatsın ama okuldan geliş saati eve adım atar atmaz senin rahatlığı bitiyor canım ertesi güne kadar😂😂
kartanesi___ hd_d İyiyim bebeğim teşekkür ederim bebişin aşı günü bugün🥺eşim işten gelince götüreceğiz🥺sen nasılsın napıyorsun hamilelik nasıl gidiyor konuşamıyoruz ne zamandır
hd_d kartanesi___ yaaa kiyamammm büyüdü prenses insllah kolaylikla atlatir🎀 Ben iyyim balım 27+3 olduk sırt agrim var bugün daha iyyim ama sükür onun disinda hersey yolunda bakalm
Elisa0110 kurkmantosuzmadonna bende yakında veda edeceğim bu saatlere son demlerim tadını çıkarıyorum 🤭
azra01 kurkmantosuzmadonna 8 de eşim işe gidiyor o yüzden 8 de uyanıyorum geri bakıyorum kizim uyuyorsa geri yatıyorum bende 10 a kadar falan 10 dan sonra gün başlıyor ama şuan 34 haftalık olacaz dogum yaklaşıyor dogurunca kesin uyku haram olacak yine🤣🤣
azra01 kurkmantosuzmadonna kac aylık canim bebişin uyku düzeni nasıl benim kızim gece gündüz uyumazdı beni emmek istemezdi biberon emmezdi 6 aya kadar burnumdan getirdi cok zorlandım insallah bu bebeğim oyle olmaz 🤦♀️
kurkmantosuzmadonna azra01 13 aylık canım. Benimki de çok düzensiz uykuları. Şu an bir de gece emmesini kesmeye çalışıyorum. Çok huzursuzluk yapıyor. Ay inşallah ikinci Bebiş çok yormaz seni. 🥲
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna valla bende bilmiyorum bizim mesai saat 6 da falan başlıyor ama ben biraz inat edip biraz daha uyuyorum sonra günün yarısı yat kalk ile geçiyor bi bakmışım akşam olmuş 🥲
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ ay gün içinde yatabiliyor musun canım ? Ben yatınca daha kötü oluyorum.
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna yatamıyorum sabah saatlerinde ilk saatler yarım saat falan oda oğlum sağolsun uyutmuyor
maco61 kurkmantosuzmadonna hiç sorma yaa. Doğuma şurda 3 hafta kaldı uyumak istiyorum yok. Gündüzde uyumuyor 3,5 yaşında deniyom uyutamıyom bare dinlenirim