kubra0208 denizzduruarif bunu bende yaptım kız çıktı arkadaşım tuz testi yaptı oda kız çıktı çin takvimine baktım oda kız çıktı 😂 yavrucum benim bu kadar teoriyi tersine çevirmek istemedi kız oldu 😅
kubra0208 alynaksee yok bende kimi duysam erkek diyolar ben bide bi tanıdık kız 3-4 kişi erkek dedi hep
baharrsaare Vala benim ilk çocuğum ne olacağını çokta umursamıyoruz ama içten içe hep kız istiyorum eşimde öyle isim bile koyduk daha 7 haftalık çoğu kişi hamilelik güzelliği gelmiş kesin erkek diyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda
soratesla mileenaaa Bende erkek bekliyordum bi oğlumdan sonra kız denilince öyle bi mutlu oldum ki anlatamam herhalde cidden kız senesi ☺️🫠 ayy ne güzel kız neşesiii
htcbnbn clk_ayseee benimde 19 ocak son adet. Vallaha hurafelere göre ağrı beldeyse erkekmiş bende bu gün öğrendim 🤣 ama inanamadım
nazli0306 mileenaaa kız bence benimde kız ilk bebeğim oglandi 6.aya kadar kustum bunda hiç bulantı olmad suan 6aylik mide yanmaları var
mrvcndlkrn 16+5 deyim hala cinsiyeti bilmiyorum 🥹 3 ayrı Dr kıza benzetti 1 Dr erkeğe benziyor dedi göstermiyormuş kendini 🫣 Çevremde 4 kişi erkek bebeğe hamile şu an 😍
Mhanifee mileenaaa benimde 31 ocak canım yakınmış günlerimiz 🤭 ben bu sene erkek senesi olduğunu düşüyorum hayırlısı bakalim