isimsiz19 cylnboran04 evet doktor 13 nisana kadar gelmezse suni sancıyla o gün başlatıcam dedi tam 40 haftalık oluyorum inşallah kendi gelir Rabbim yardım etsin hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
snycl isimsiz19 açılmanız varda mı suni verilecek? bana doktorum açılma yokken suni vermenin anlamı yok dedi
lala_666 cylnboran04 2 Nisan 38 olucaz🤲☺️ sabırsızlanıyorum sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲☺️☺️☺️
gelgulcoskun busepolatt geçen hafta kontrolde çıkmadı,yarın yine kontrolüm var bakalım çıkacak mı,sizin çıkıyor mu?
Sarpatesinannesi busramarufoglu suni sancı almadım doktor önce bir fitil attı ardından bı sure sonra suyu patlattı ve sancılar başladı sonra da doğum gerçekleşti kolay diyemem zordu gercekten
mervekalkann cylnboran04 sizin fazla zamanınız kalmamış maşallah Sağlıkla gelsin bize daha çok var temmuz başı görünüyor doğum 🥹🌸
snycl cylnboran04 z 38+4 olduk🙆🏼♀️ doktorumuz son 10 gün dedi. gelmezse sezeryan mecbur. şeker çıktığı için kilo almaya devam ediyoruz 3.350ydik dün. her hafta 150-200gr alıyoruz🥹normal çok istiyorum gelecek mi bakalım
isimsiz19 snycl hayır açılmam yok doğumu başlatmak için suni sancı vericek inşallah gerek kalmadan kendi sancımla gelir
bahar_akdg Kızlar 4. Haftamdayım tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum bilgisi olan yaptıran veya yaptırmayan bana öneride bulunabilir mi
annebebekelo cylnboran04 ilk gebelik, valla bugün 16 bin adım attım, elimden geleni yapıyorum ama tık yok😂