deryatsnn Hamile olduğumu bugün öğrendim değerim 119,34 çıktı adet günüm normalde 1 nisandaydı. Kasık ağrım var bugün ve biraz fazla ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadığım için panik oldum. Biraz fazla ayakta kaldım bugün ondan olabilir mi acaba 💕
maviiiss deryatsnn her hamilelik aynı belirtileri göstermez benimde 2. Gebeliğim ve göğüslerim çok fazla ağrıyor Kasık ağrısıda normal bence bolca dinlenin yerleşiyordur iyice 😊 kanama vs olursa muhakkak doktora gidin
zynpcft deryatsnn bende 2. Hamileyim 8 haftalık şuan 2 hafta kaşık ağrısı çektin ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ❤️
nisanur_klc deryatsnn evet güzelim rahmin büyüdüğü için o kasık ağrıları olucak 17 haftadayim ara ara var bende ilk hafta mide bulantısı mide yanması tiksinme çok var ama her insan aynı değil tabi ve göğüs ucu bı yanma bı ağrı giriyor onun sebebini bende bilmiyorum ama herhalde hamilelik hormonları birleşip anne sütü cikicak damar felan birleşiyor gibisinden denildi yani güzelim ben çok çektim ilk hafta ama sonrası çok güzel ya 🌸
senanurcgr_02 Muhtemel bende dört hafta bi kaç günlük hamileyim ama bazen tek taraflı çok acı vermeyen hissettiren batma oluyor sık sık değil arada hatırlatıyor kendini bu acının tam ortada olması gerekmiyor mu başlarda adet sancısı ufaktan hissettiriyordu o geçti işte bu batma başladı yaşayan oldu mu
damlaa51 senanurcgr_02 bende de tek taraflı iğne batması gibi oluyor solda , şuan ne durumdasınız acaba