tatlibiri derinasl belki vardır ama çok azmış tüp bebek denediniz mi benim de amh çok düşük 0.42 filandı 3 yıl önce daha bakmadım yani daha da düşmüştür tüp bebeğe karar verdim çünkü artık normal yoldan zor 😞
herseyguzelolacak6 derinasl merhaba benimde Amh 003 malesef bizim durumumuzda çatlatma iğnesiyle olacak iş değil bu bizim durumda yumurta zaten 1-2 tane çıkıyor dolu mu olacak boş mu kaliteli mi kalitesiz mi o bile belli değil. İnanın 3.5 senedir uğraşıyorum hala gebe kalamadım hala bi umut bekliyorum çok araştırdığım ve bilgi sahibi olduğum için söylüyorum eğer imkanınız varsa yumurta da görünüyorsa tüp bebek deneyin. Bizim durumda doğal olması biraz mucizevi ama gerekli olanda 1 tane kaliteli yumurta bunu da unutmayın eğer o kaliteli yumurta denk gelirse doğalda olur hersey yolundaysa sperm - rahim hormonlar Benim hiç denk gelmedi olmadı malesef 3.5 senedir tüp bebekte de 2 kere tedavim iptal oldu ikisinde de yumurtalarım büyümedi. Yaklaşık 1 senedir de hiç gitmiyorum korkudan
herseyguzelolacak6 herseyguzelolacak6 derinasl yani neredeyse sizinle aynıyız benim de 11 yasında bir çocuğum var ve o hemen ilk aydan olmuştu ikinci olmuuor benimde 3.5 sene oldu malesef ki hiç gebelik oluşmadı. Cesaret edebilirsem Ankaradaym bi doktor var düşük Amh de başarılı ona gideceğim tekrar eğer cesaret gelirse yumurta yok diyecekler diye korkuyorum bende
Cansin_01 Ne kadardır deniyosun canım önemli olan kalitesi yumurtanın sayısı değil. Güzel beslen antioksidan içerikli besinler tüket kalitesi artar elbet bide takviyeler kullan.
derinasl Cansin_01 çatlatma iğnesiyle ilk denemem maxijuno kullandım d vitamini. Öncesinde denedik ama olmadı takviyelerle bakalım olacakmı. Sizin durum nedir
Cansin_01 derinasl benim 2. Denemem klomen+çatlatma iğnesi ile.. benim aslında olmuyor değil oldu 2 kez tutmuştu kimyasal oldu geçen yıl. Biride Kasım’da oldu. Bende artık doktorla ilerlemeye karar verdim daha kontrollü olur diye
_nergis Hanımlar amh düşüklüğü gebeliğe engel değil son zamanlarda doktorlar bunun üzerine araştırmalar yapıp değerlendiriyor,keza benim 4 üstü olduğu halde 1 yıldır 2. gebeliğim oluşmadı.Bütün tahliller normal.Bu yüzden amh değerine takılmayın gerçkten
derinasl herseyguzelolacak6 evet haklısınız hakkımızda hayırlısı olsun ama zor bir süreçmiş onu anladım. Sizin kaç kaç?
derinasl herseyguzelolacak6 okadar haklısınızki insan korkuyor bakalım hayırlısı tüp bebek düşündürüyor beni. Siz tüp bebek düşünüyormusunuz
herseyguzelolacak6 derinasl bende cesaret edemiyorum 2 defa denedim yumurtalar büyümedi tedavim iptal oldu benim durumda olanların çoğu tüp bebekte sorun yaşıyor ama 2 arkadaşımda tüp bebekle gebe kaldı biri 006 Amh biri 001 Amh ile 006 olan hiç emek vermedi tek seferde kolayca taze transfer ile 15 günde gebe kaldı fakat 001 olan 2 sene uğraştı bir sürü iğneler ilaçlar tedaviler egzozomlar prpler boş çıkan yumurtalar kalitesiz yumurtalar büyümeyen iptal olan tedaviler derken şu an hamile
herseyguzelolacak6 derinasl kaç kaç derken Amh ı mı sordunuz Amh 003-001 çıktı iki ayrı testte bi daha baktırmadım Fsh de yüksek
Nisa34_ Benim amh değerim 0.02 ydi doğal yolla hamile kaldım o zaman doktor tüp bebek dene dedi aşılama ile uğraşma demişti bana procertin women diye bir vitamin vermişti onu kullandım ay sonunda hamile olduğumu ogrendim