beyzzsenturkkk tdrmss benim genelde bebek oraya dayandığında ağrım oluyor bebek dayıyorsa bi yerini ittir dürt ama bebekten hariçse magnezyumu arttır
sevgiciftel Benimde o şekildeydi özellikle oturdukça batiyordu , kalsiyum magnezyum ve çinko zolgar markasının bir ilacı var eczanede satılıyor doktorum onu tavsiye etti yatmadan önce al dedi kuyruk sokumu da ağrıyordu düzenli kullanımla çok şükür geçti
tdrmss Doktora sordum safra keseme bobregkme felan baktılar sıkıntı yok bebeğin poposu denk geliyormuş ama ne yapsam dönmüyor
gonul0709 Benim de öyle uzandigimda ne sağa ne sola dönebiliyorum batma yanma hissi oluyor asla uyuyamıyorum düz yatınca azalıyor ağrısı sadece o da çok onerilmiyor
kzclr gonul0709 bebeğin kordonu boynuna dolanır düz yatıldığında öyle derler dikkat edin düz yatmayın elinizden geldiği kadar
gonul0709 kzclr evet düz yattigim zaman zaten hemen dönüyorum geri soluma dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de ister istemez oluyor
badhomian benimde qynı böyle doktora sordum ulturasonla kontrole gittiğimde dizini oraya dayamış dedi deli olcam ara sıra elimle dürtüyorum hafiften geçiyor 🥲