Terasus33 29 haftalık hamileyim. 2 gündür bebeğim tekme atmak yerine başka türlü hareket ediyor.karnım dalgalanıyor,yer değiştiriyor sanki.normal midir , sizde durumlar nasıl?
hunilimom Terasus33 bizimde aynı canım bizde 29+3 üz hiç tekme hissetmedim sürekli geziyor dalga oluyor bide kolumu bacağımı artık böyle surterek geçiyor ben öyle hissediyorum 🤗
Zehramom Terasus33 aynı canım bi durgunlaştı bi ara zonklama gibi değişik hareketler yaptı hatta onun hareketimi karnımdanmı baya şaşırdım sağlık ocagına gittim kalp atışı iyi çıktı çok şükür 🤣 bu ara yeni düzeldi
Terasus33 hunilimom sevindim o zaman 😊 tekmesine alışmıştım, hareketlerinde değişiklik olunca strese girdim
Terasus33 Zehramom benimki de durgun birkaç gündür. Öğretmenim ve yorgun geliyorum eve. Onun etkisi midir bilmiyorum.
Zehramom Terasus33 yprgunluk çok etkiliyormuş canım . İçin rahat etmesi açısından sağlık ocagına ugra istersen .
Hilalalara Kız bebek mi bilmiyorum sizin ki ama kızlar genelde dalga dalga hareket ederler benim ki kız arada vuruyo bazen bi otarafıma bi bu tarafıma geliyo arada dalga dalga hareket ediyo mekan benim diyip kafasına nasıl eserse öyle yaşıyo içerde 😂😂