fatmaduumaan Merhabalar isim konusunda çok kararsızız eşim Bozkurt koymak istiyor ben ağır bir isim olduğunu düşünüyorum sizce ?
monii fatmaduumaan ahh bu erkeklerin isim zevki. Şaka gibiler. Aynısını eşim de önerdi. Diğer önerdiği isimde Vatan
Gokturkmom_ fatmaduumaan bence de bebek için çok ağır bir isim olmuş. Biz oğlumuza Göktürk adını verdik sizin için de bir alternatif olabilir düşündüğünüz isime benzer..❤️
MevaMomss monii bakalım benimki ne önerecek 😂 bir hafta önce öğrendik cinsiyeti merakla bekliyorum ve sonu kesin tartışmaya gidicek 😂😂
monii MevaMomss orası kesin zaten. Bazen burda görüyorum bazı babalar öyle tatli isim öneriyor ki insanin içi gidiyor
aybarssmomm İkinci bebeğimizin cinsiyeti belli değil aklında bir isim varmış ama söylemeyecekmiş cinsiyeti belli olana kadar çok ümitsiz değilim ilk bebeğimizin adını da o koydu Aybars 💙 komutanının adıymış çok hoşuma gitti kabul etmiştim
1tucee fatmaduumaan yani Bozkurt ismi çok ağır ve anlamsız geldi bana kusura bakmayın başka seçenek varsa söylesin ya da beraber seçmeye çalışın karar verin
Prensesmom_ fatmaduumaan ben oğlum olursa Karan Zeyd koymayı düşünüyorum 🫠 eşim ne düşünür bilmiyorum ama kararı ben veririm 😃 kızlarım da da öyle olmuştu
yslinur Ömer hamza oğuz alparslan selim sinan tarık burak berk kaan orhan harun soner bence erkek erkek isimler bunlardır 😄