aybakay @bebegimibekliyorum__ testle uğraşma birkaç gün sonra kan ver canım ben iki gebeliğimi de aynı bu siliklikle öğrenmiştim hayırlı olsun şimdiden erken bi dönem ama
bebegimibekliyorum__ aybakay teşekkür ederim canım bakalım nasıl olcak elimde test var mesela bu test ilk idrar değildi yarın ilk idrar yapsam varsa daha net çıkar mı
Sevimlianne_adayi bebegimibekliyorum__ başka marka da dene canım yalancı pozitif çıkarabiliyor bu marka
anneyim01 bebegimibekliyorum__ başka test alın Glm yada 2 gün sonra tekrarla koyulaşma olcakmı bakarsın Kan verrsin sonrada Hakkında hayırlısı olsun
Meral_63 bebegimibekliyorum__ kız Bende cumartesi günü test yaptım böyle çıktı days doctor aynı böyle silik çıktı bel ağrısı kaşık ağrısı mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi yaşıyorum hem Bide kızım 3 aylık 🥲
elf006 bebegimibekliyorum__ Merhaba! cnm inşallah vardır başka marka ile yap bnde dün comfort marka ile yaptım silik t çizgiis var ama güvenemiom %100 awox dene yada predıctor erkn gebelik laboquıc de güveniom bn