vanilya_kokusu_ aslmoms Fatmanur_0416 eslem2121 Deleted33000 Tek çıktım mecbyr eşim çalışıyor du😵💫 kızımın huyu çok değişmiş onu annladim içinden canavar çıktı 🤣🤣
Fatmanur_0416 vanilya_kokusu_ Allah yardım etsin bacım bir dahaki sefere bence yanına birini al yoksa işin Zor 🫠
nilperab vanilya_kokusu_ ben bebek arabbasının üzerine bebek arabası yağmurşuğu serip çıkıyordum cnm😀kar kış yağmur bile durduramadı bizi o dönem🤣
vanilya_kokusu_ rumeysa_ttkrky16 bebek ağlıyor bir yandan diğeri huysuzluk yapıyor 🤦🏻♀️ haklısın insan geriliyor ya
_momyy vanilya_kokusu_ öyle tabi çok değişikler yaa diorum ya hani kilosunu flan geçtim artk ten rengine saçının varlığına yokluğuna kadr soran kıyaslayan var hep dua okuyalım çabuk etkileniolar minik bedenleri sarar görmesin 🥹
vanilya_kokusu_ nursenasu27 bende bugün gittim hem sezeryan kontrol y için hemde işitme testi için biraz hava alfim gene
annekiz6141 vanilya_kokusu_ ilk kızım kış bebesiydi çıkamadım da ikinci kızım yaz bebesi olucak çıkacam mecburen büyük kız durmaz evde 😂
mervekalkann vanilya_kokusu_ kendini kısıtlama güneşli günlerde al bebişini çık doğal D vitamini alın. Milleti de asla dinleme 🌸
onal7 vanilya_kokusu_ yaa kıyamam canım yanında biri yokmuydu yaa bak bende korktum kızım 2.5 yaşında 34 haftalık hamişim bende 😀 ilerleyen bölümleri anlattın bana
vanilya_kokusu_ onal7 çok zor çok buguyu ilgi istiyor küçüğünu emzirince deli oluyor büyüğü elimden geldiğince ilgi vermeye çalışıyorum ☹️ üzülüyorum ona da 2.5 yaşında oda çok küçük sabrettmemiz lazım güze günler için
onal7 vanilya_kokusu_ walla ben şuan zorlanıyorum🥺😤 doğduğunda nolcak bilmyorum bir an önce doğsun istiyorum çnkü hep yatmaktan zaten ilgilenemyorum büyük kızımla
Seyma190623 vanilya_kokusu_ akşam vakti dışarı cıkılmaz derler genelde..ben sahsen aksamda sabahta cıktım patlayacaktım yoksa
miracsevim vanilya_kokusu_ valla ben hiç bir hurafeye inanmam. hastaneden eve gelirken de dışarı çıkıyorsun yani. saçmalık. tabiki çıktım hemde daha 1 haftalıktı bebeği kaynanama bıraktım çıktım yat yat nereye kadar 😂 ama tabiki sonrasında bebeğimi de çıkardım hep her gün temiz hava aldırdım
nursenasu27 vanilya_kokusu_ bende onlar için çıkmıştım hep onun harici evdeyken uyuz hastalığı bulaştı oğluma bana