Aylinannesi Duyguuumm kız sayfa benimde değil sadece duyurmak icin yazdım ya baska nasıl acıklama yapabilirm ki 😡😡 sinir oldum ya mişlet burda babynest pazarlıyodu sayfa adresni verip ne farkı var ben sanki burdan satıcam 🙄😖
Duyguuumm Aylinannesi adminler öyle maalesef hemen mail atıyo buradakilerle şu şu kişi böyle post açmış diye admin damlıyor hemen
Aylinannesi Deletedmom0909 he ya 4 gün kaldı en son 19 gün kalmıstı ne ara geçti kıyamet alameti resmen zaman nasıl geciyo 😱😬 heyecanımı mide yanmam aldığı icin saolsun sayesinde zaten uyuyamıyom🙈😂 bu kız bi rapunzel olmasınn varyaa 😖😡 töbe ya🤣🤣
Deletedmom0909 Aylinannesi 😂😂😂 mide yanmasının çocuğun tüyleriyle saçıyla alakası yok kız tıbbi bir açıklaması var ama o açıklamayı ben sana yapamıcam çünkü unuttum😂😂
Aylinannesi Deletedmom0909 bencede yokta işte öyle diyolarya 😂 oyüzden diyom bi rapunzel olmasın bak ben onu napoyom😋😂 ahaha unuttum diyo ya 🙈😂😂😘
Deletedmom0909 Aylinannesi 😂😂😂 ay napıyım herşeyi aklımda tutamam ki 😂 benimde belim acayip agrıyo dünden beri anlamadım nedendir adet ağrısı gibi
Aylinannesi Deletedmom0909 yanlıs hatırlamıyosam daha erkendi senin geçmezse söyle doktoruna canım benim 30 lu haftalarda başladı öle adet sancısı giibi🤷🏻♀️ Kbkma bu arada unutkan oldum haftanı sormustum 🙄