Duyguuumm Aylinannesi boşver ifşa edip scr sini dökmeyelim şimdi bizim kocalar da çok titiz bu konularda ama nasıl olduysa dilleri düğümlendi 😂😂
Deletedmom0909 Aylinannesi allah korusun ondan valla hiç sevmiyorum sana yaptgını da okuduk ayrıca grup değerlendirmesi yapıp onun ne kdr sılık olduğunu bi kez daha hatırladık dimi kanki😂😂😂Duyguuumm
Aylinannesi Duyguuumm koptum ama ya aynı anda yazmıssınız ıyy diye 🙈🤣🤣 demekki onda bi sıkıntı var 🤷🏻♀️
Aylinannesi Deletedmom0909 😂 okudun demi şok oldum ya. Yabancı sevmeyiz biz diyp katılma sen yazdı bosver arkasından sılık mılık deme 😁 ama ayıptı yaptığı yani size naptı bilmiyorum ama buranın ağası sanıyo ellaam kendini
Aylinannesi Deletedmom0909 valla ben şok🙈😂😂 diğer bazı arkadaslarada kırıldım ama sonucta en yenileri bendim oyüzden pek sallamadım dahda yazmadım oraya
Duyguuumm Aylinannesi 😂😂😂 ayy çok tatlısın ya sılık mılık deme arkasından diyo bide 😂😂😂 kız der o yine de 😂😂
Deletedmom0909 Aylinannesi zaten saçmasapan insan doluydu orası ben sana ezelden yazma imkanım olsaydı yazma oraya dicektim
Aylinannesi Deletedmom0909 evet öyle fazla uzatmak istemedim koç burcu haşin olur o tarafımı göstermiyim dedim 🙄😂
Aylinannesi Deletedmom0909 ben bi eda vardı onu merak ettiğim icin yazdım yoksa diğerlerini tanımıyodum zaten pinterestten dvm ettiler zatn pekte umrumda değil acıkcası iyi oldu 😋
Duyguuumm Aylinannesi aaaa o program bende de var yemek tarifleri temizlik komedi falan herşey var içinde çok sevdim