Tugba2626 Sengulkrgz herkesin bünyesi bir değil ki ben yedim gıda zehirlenmesi geçirip 1.5 gğn hastanede yattım. Vücudumda su kalmadı yahu yediğim serumun haddi hesabı yok. Abartmadan yememe rağmen oldu bu. Millet işlenmiş ürün yemeyin diye boşuna demiyor.
Sengulkrgz Tugba2626 Bende zaten diyorum ki g3b3 oldugun icin degil normalde zaten yemeyin haa canin cok cekti abartmadan yee yani hamilesiniz demek iatiyorum...
Tugba2626 Nebahathumeyra banada öyle dediydi nalları dikiyordum. Sonra da dediki bazı gebelerde olabiliyor 😂😂
Nebahathumeyra Tugba2626 yani benim 2. Hamileliğim ilkinde daha da rahattım yalın da daha küçüktü şükür hiç sıkıntım olmadı
Bumptious Ozgetmrlnk Caqlasu Elvn Arsmngmz Kızlar benim de canm aşırı sosis çekiyor bu ara kızartıp yiyeceğim pazar günü kahvaltıda ama hangi marka alayım normalde çok almadığım bişey çünkü ben de her canımın istediğini yiyorum az da olsa ama markası da önemli gidip de eşek etine denk gelmeyeyim😂😱😱 namet pınar aytaç glan var galiba bunlat iyi midir
Aylinannesi Ozgetmrlnk valla bişey yaptım yedim canınız çekmesin de zaten 2 haftam kalmıs yicem artıkın 😂😂
Arsmngmz Aylinannesi Ben yiyorum canım pişirerek sosis salam sucuk hepsini yedim çok şükür bişey olmadı. Benim arkadasım kokorec midye yiyo vallaaa taktıgı yok sende ye birşey olmaz az miktardan
Aylinannesi Arsmngmz ben öleyim ozaman 🙈😂 insh diğer bebişlere hamile kaldığmda affetmicem😂 midye özledimm😍🤤🤤
Arsmngmz Aylinannesi sigara kahve tüketende cook valla bende o kadar dikkat ediyorum sigarayı falan bıraktım plesentamda kireçlenme başlamıs millet herşeyi yapıyo cıkmıyo bişey bende anlamadım takdiri ilahi🙏🏻
Aylinannesi Arsmngmz yani kişiden kişiye göre değişir tabi sana dokunmaya sey bana dokunabilir tabi. Ama körü körünede zarar vericek seyleri yemek içmek bana göre değil ya. Nebilm 🤷🏻♀️ Sosis sigaranaın yanında melek kalır yani🙈
Aylinannesi Arsmngmz iyi yapmıssın bu arada bırakmakla 🤝☺️ Aynen zaten haftaya doğurcam inslah bişey olmaz 😊 saol canım😘