Aylinannesi Duyguuumm ayyy evet onlar kutlasın insallah sana süpriz yaparlar minnak minnak 🤗 hediyeler ohh💪🏽😊
Duyguuumm Aylinannesi geçen gün de zahide yetişte gösteriyordu Ablam gelicek on güne kadar ordan midye istedim zararlı olur mu acaba ya
Duyguuumm Aylinannesi baktım zaten foruma aktif değildin en sonunda dayanamadım dedim sorayım bi naptı bu kız 🥰
Duyguuumm Aylinannesi hastane işi ne kursa olsun yoruyor insanı canım ben öyleyim şahsen ölü balığa dönüyorum resmen 😂
Aylinannesi Deletedmom0909 masallah 🤗 Rabbim tamamına erdirsin insallah sağlıkla 🙏🏻 Günaydın bu arada 🙃
Duyguuumm Deletedmom0909 efkarlanamıyorum da ben 😂 neden çünkü izin vermiyorsunuz rahat bırakmıyorsunuz 😂😂
Deletedmom0909 Aylinannesi bn bugun 23+1 oldum ama program da artık 24 hafta bitti 6 ayı tamamladnız yazyo 😵
Aylinannesi Deletedmom0909 sen ona bakma 🙈 geç döllenme seninkide sanırım benimde öle ..uygulamayaa göre 37 haftalığım ama suan 36+1e girdim
Aylinannesi Deletedmom0909 😂😂 niye öyle ya 😂 şuan bebeğim hangi meyve mesela unuttum gecen hafta pazımıydı neydi suan pırasa diyo .. meyvede değil gerci bunlar ama😂
Deletedmom0909 Aylinannesi 😂😂 blmyrum valla ama program bna yalan söylüyo olabilir😂😂 benimki de mısır koçanı olmuş
Prettymom Aylinannesi bi kere tiksinince bir daha yemezsin zaten sosis e bayılırdım ama tiksiniyorum artık dediğin gibi vicdan azabı oluyor