melekopan Sari_1717 Ben ilk gebeliğimde 3 ay önceden başladım 3 ayda hamile iken içtim bu 2.de 1 ay içtim hemen hamile kaldım 3 ay icicegim tok karinla akşam alıyorum
gogirl behiyeakyool gün içinde aklıma geldikçe içtim ben toktu galiba ilaçtan ilaca değişir belki bir şey demiyeyim şimdi o konuda
Sari_1717 happyela önümüzdeki haftaya doğru randevum geç kalmış olur muyum sizce telaş yaptım bu konuda ilk olduğu için bileğinde yok
Sedanur25_ Sari_1717 ben folik asit devamlı içemiyorum 8+5 deyim doktor bebekde bir sorun görmedi devamlı içemediğim den de bahsetim
happyela Sari_1717 Telaş yapmayın hiç ne kadar erken alınırsa o kadar iyi diye biliyorum ama bende doktora sorarak almadım. Araştırarak aldım. Kendim kullanmaya başladım. Sağlık ocağına danışabilirsin yarın o sana alacağın markayı söyler.
Sari_1717 Sedanur25_ çok şükür canım bir sorun olmasın hiç bir bebekte 🤲🏻benim bilgim olmadığı için duyunca telaş yaptım geç mi kaldım diye
melekopan Sari_1717 bebek için çok önemli araştırabilirsiniz ne kadar erken Okadar iyi ama üzülmeyin en azından bundan sonra aksatmadan içersiniz İnslalah