Fatmaaaa41 Fatmaaaa41 Awox sözde çok iyiydi. Yazıklar olsun ne diyeyim bundan sonra testlere de güven olmaz
happyela Fatmaaaa41 Ayy canım benim yaa bende üzüldüm şimdi umutlandın o kadar 😞Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur lütfen üzülme inşallah en kısa zamanda nasip etsin rabbim 😞🙏
nilruhu Fatmaaaa41 yaaa inanmıyorum artık testler tam bir para tuzağı olmuş. Rabbim rn kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah çokta üzülmemeye çalış ne kadar mümkünse😒
sndyy_4343 Fatmaaaa41 evet evet görüyorum görünen köy uzakta değildir 🤭🤭🤭😂😍😍😍 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Fatmaaaa41 happyela 1.5 senedir bir sürü tedavi, her ay bekleyiş. Bu ay oldu dedim ama olmadı. Çok üzgünüm. Annelik duygusunu ben yaşayabilecek miyim bilmiyorum
happyela Fatmaaaa41 Kıyamam sana tabiki yaşayacaksın asla moralini bozma olacak elbette. Sadece senin onu öğreneceğin onun doğacağı zaman belli demekki şimdi değilmiş. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umudunu sakın kaybetme 🤲🤲
nilruhu Fatmaaaa41 anlayabiliyorum sizi benzer şeyler yaşayan biri olarak🥺 2 kaybım var acıları hala yüreğimde❤️🩹 Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin bizlerede inşallah.