Yaswinn Hanımlarr bebeğinin uyuduğu odaya karartma perde takan var mıı? Piyasada çok çeşit var emin olamıyorum, gerçek kullanıcı deneyimlerine ihtiyacım varr! Gerçekten karartan ve kaliteli perde önerisi alırıııımmm🤭
Yaswinn orhismommmmmm oda aşırı güneş alan bi oda değil amaa çok ışık oluyo gündüz ve öğle vakti ben uyurken bile gözümü alıyo ışığı. Tamamen karartacak perdeye ihtiyacım var ya
orhismommmmmm Yaswinn benım odam hem güneş alıyor hemde çok ışık oluyor malesef ben ondan siyah güneşlik tercih edicem eskiden kullanıyordum memnunum aşk ışık almıyordu oda
mertrugs Ben yatak odasını evlenirken (7 yıl önce) lacivert fon aldım direk karartma görevi görüyor çok memnunum tamamen karartıyor gece havası var gündüz uyumak isteyince çok rahat oluyor 😊
Yaswinn mertrugs hem yatak odasına uymalı hem de bebeğim kendi odasına geçtiğinde onun odasına uymalıı
Yaswinn aslans evet blackout düşünüyorum ama marka modele ihtiyacım var piyasada çok fazla seçenek varr😄
aslans Yaswinn eşim perdeci. Tek dediği telefon flaşı tutup bakmalı diyor. Işık geçirmemesi gerekirmiş
mertrugs Yaswinn cam boyutu aynıysa kalın koyu renk fon ya da siyah güneşlik alabilirsiniz. Ben beğenmemiştim siyah güneşliği sadece uyku halinde fonu çekiyorum o kadar