Ben 10 gün gecikme yaşamıştım hergün test yapmştım negatif çıkmıştı bel ağrılarm vardı hamilelik başında yaşanan belirtilerin hepsi vardı karnımda hafif şişlik de vardı ( ki benm 3 hamilelik yaşadm hepsinde de daha çock 3-4 haftalkken bile karnım çıkıyo ) en son sağlkk ocağına gidp kan verm kesin testte çıkmıo dedim ki o zmanda kızım 6 yaşında ve ikinci çocuğu deli gbi istiyorz bi türlü olmuyodu her ay dha adet olmama bigün varken gidp test alıyodm çok yıpratıcı bi dönemdi nyse sağlık ocağna gittim ebede tanıyo beni ve 2. Çocuğu ne kadr çok istedğimi biliodu dedm ki 10 gün oldu gelmedi test yaptm hergün çıkmadı ama bütn belirtiler var baş dönmesi bel ağrısı vs ebe yüzüme baktı yalancı gebelikdir bu çok yoruyosun kendni bi akışına bıraksan herşy güzel olucak da bırakmıosun dedi nasl yani dedm çok kafaya takma sürkli adet olcakmıym hamilemiym die beynine sinyal gönderirsen adet olmazsın böyle vüct kendni hamile sanıyo bu belirtiler ondan başka açıklaması yok dedi şok olmştum ve o ay bıraktm çock düşüncesni 2 ay asla çocuk lafını ağzma almadm aklıma gelnce hemn oyaşanck bşy buluodum 2 ay snra hamile kaldım… uzun oldu ama işte kısaca stres yaptıysan da gecikebilirr eğer olsaydı testte çıkardı rabbim gönlüne göre versin